SANAL SUNUCU - AN OVERVIEW

Sanal Sunucu - An Overview

Sanal Sunucu - An Overview

Blog Article

Performans, yedeklilik ve tam yönetim altyapımızın oluşturduğu yeni nesil yapılar ile projeleriniz rakiplerinizden 1 adım önde olsun.

Sunucularımıza erişim ve yönetim işlemleri sadece IHS Telekom tarafından sağlanabilmektedir. Bu sayede kullandığınız hizmet için maksimum güvenlik sunarız. %99.9 Uptime Oranı

Kontrol panelinizde belirtilen uygulamalar otomatik olarak kurulabilir ya da kaldırabilir. Her uygulama otomatik olarak kurulamaz.

Bu yazıda, sanal sunucu ile fiziksel sunucu arasındaki temel farkları ve avantajlarını inceleyeceğiz.

%100 NVMe SSD ve E5 işlemci alt yapısıyla sunduğumuz yüksek performanslı sanal sunucu paketlerimiz.

VPS server veya bilinen advertıyla bulut sunucusu, fiziksel bir depolama sistemine ihtiyaç duyulmadan bulut teknolojisi ortamında yer alan sanal sunuculara denir. XCloud VPS sunuculara istediğiniz her yerden erişim sağlayabilirsiniz. VPS sunucu ne işe yarar?

Örnek verecek olursak; usual Internet trafiğine sahip one hundred adet web sitesi için SSD Sunucu 8 dimension yeterli gelebilir. Sunucu kapasitesi planlama konusunda müşteri temsilcilerimize canlı destek üzerinden veya Müşteri Destek Hattını arayarak danışabilirsiniz.

Hızlı Yardım: En yaygın soruların yanıtlarını içeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

* Kampanyalı paketlerde ilk 3 ay Windows sunucu işletim sistemi ve/veya Plesk panel lisansı ücretsiz olarak sunulmaktadır. İndirim oranı tüm faydalar dahil edilerek hesaplanmıştır. XCloud VPS Server Nedir?

Bu işletim sistemlerinin dışında farklı bir işletim sistemi ihtiyacınız varsa kurumsal satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

SSD'ye göre daha yeni bir veri depolama teknolojisi olan Nvme; veri okuma ve yazma olarak SSD'ye göre 7-eight kat here daha hızlıdır. Sunucular için Nvme'in kullanılması, daha hızlı bir disk erişimi ve veri aktarımı sağlar.

Kullanılabilir İşletim Sistemleri Neler ? Kurulum esnasında ve sonrasında yönetim panelinizden kurdurabileceğiniz işletim sistemleri aşağıda listelenmiş olup; liste haricinde Plesk veyahutta cPanel gibi yazılımların kurulumu için teknik ebimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İstediğiniz zaman sunucunuza linux yada Home windows işletim sistemlerinden herhangi birini tek tıkla kurabilirsiniz.

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun birden fazla sanal sunucuya bölünerek kullanılmasıdır. Bu sayede, farklı kullanıcılar aynı fiziksel sunucuyu paylaşarak kendi Net sitelerini barındırabilir veya uygulamalarını çalıştırabilirler.

Report this page